MONDAY & THOUGHTSMåndag och mycket tankar idag! Det är så mycket som händer, och så mycket som jag hela tiden glömmer att dela med mig av. Dock är det väl kanske inte sååå jätteintressanta saker ändå. Det är väl mest med min utveckling här i Nice, att det liksom går bra trots att saker lätt skiter sig. Haha, jag lovar allt är bra ändå.

Jag pratade med min familj i Estland idag, pratade med mormor och det är alltid samma hon säger varje sommar "åååh det är så mycket tomater i tädgården Michelle! Vi har så mycket bär! Och grönsaker! Vi får ge bort till grannarna. Michelle, vi saknar dig!! Vi ska spara bär till dig tills du kommer!". Hihi. Älskar ju att prata med min mormor. Hon är så fin, gullig och så godhjärtad. Älskar henne så mycket..! Och saknar min familj så mycket! Ska nog åka upp snart till familjen, bären väntar ju haha :* <3 

Nej men idag har jag mycket tankar. Jag har tänkt mycket på om jag gör det jag vill? Gör jag det jag älskar? Och ja det gör jag ju. Jag älskar det jag gör, och jag älskar att jag valde att verkligen flytta hit till Frankrike. Gör ni det ni älskar?

///

Monday and a lot of thoughts! There is so many things happening and I just forget to tell you all about it. But it's just not thaaat interesting things happening tho..I mean, it's just about how I am developing my life at the moment. Even when things goes like crap I still stay good. I promise, everything is good <3

I talked to my family in Estonia today and ohh how I miss them. Every summer when we talk they say the same (my grandmother) "ohh Michelle there is so much berries in the garden..and tomatoes..they are waiting for you! It's so much! We have to give it to the neighbours! We miss you a lot!". Hihi. I love my grannie!
No but I have a lot of thoughts today. Am I doing what I love? I guess I am. I love my life and everything. Are you doing what you love?Comments

Popular Posts