FIVE THINGS ABOUT MEEEE- Jag ääälskar att vara ensam, alltså jag är nog lite av en ensamvarg faktiskt. Men nu när jag bor i Frankrike så är jag ensam ganska ofta, utan vilja. Så det är ganska tråkigt faktiskt.


- Jag har aldrig haft mina naglar gjorda av någon så att de blivit längre, ja men ni vet när man sätter på en längre tipp typ. Vad heter det ens? haha.....har bara gjort med gel lack men då har jag haft mina naglar i naturlig längd.

- Jag är en person som kan bli stressad såååå snabbt, alltså verkligen sjukt snabbt för minsta lilla. Sjukt jobbigt. Sånt mår jag dåligt för, men vad göra liksom

- Jag dricker så mycket vatten varje dag att ibland kan det hända att jag inte äter på en hel dag, hahah. Alltså detta är faktiskt sant. Men vatten håller ju dig mätt. Obs, alltså det är klart jag äter när jag är hungrig, så jag svälter inte


- Jag har verkligen min egen vilja. Och ibland när jag inte får som jag vill blir jag såååå irriterad och arg, hehe...

///
- I loove to be alone, I think I have always been a kind off calm person. But actually now when I am living in France I am often alone actually. So that's a little bit sad, I don't like to be alone tooo much ;)

- I have never ever gotten my nails done like longer you know. Only one time I got it done with gel lack but I still had just only my natural nails.

- I am a person who can get stressed like really fast, I guess that's kind of bad but it is what it is!

- I drink so much water every day that sometimes I don't even eat during the day, hahah this is true. Cause water makes the stomach so foull

- I really am a person with my own will. Like if I honestly don't get as I want sometimes I get super angry...hehe

Comments

Popular Posts