UPDATEHej på er sötisar! Ville bara slänga in ett litet blogginlägg och uppdtera er lite grann. Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra. Jag känner att mitt fokus inte riktigt varit bloggen såå därför kände jag för att skriva lite nu (även fast det är ganska sent). Jag förstår att vissa kanske vill ha mer uppdatering om hur vädret är här osv osv, ja men sånt om Nice! Och jag tänkte, ja jag ska försöka! Men nu känns ju allt "som vanligt" att bo här. Inga konstigheter liksom, så jag glömmer bort att kanske uppdatera er mer om hur det är att leva här och så vidare.


Huuur som helst..något ni kanske inte visste är ju att jag träffar A igen. Vi "gjorde slut" men det var nog mer som en paus säger alla andra...heh. Jag vet faktiskt inte. Dagen efter vi gjorde slut och jag flyttade till min tjejkompis (nu bor jag ju i egen lägenhet, men innan bodde jag hos en tjejkompis) och då ringde han mig och vi pratade. Jag har bara hört/sett han gråta två gånger. Och de var en av de gångerna. 

Jag vet liksom inte hur mycket jag vill öppna upp mig här på bloggen heller. Jag vet inte om jag vill att vissa som läser ska veta, ja men ni förstår nog..hur som helst,  ja vi träffas, och vi får se vad som händer. Och ja jag älskar honom, jag är kär, och ja vi pratar mycket om allt, om att bo ihop osv. Igår var det 1 år sedan som jag träffade honom här i Nice, och snart blir det 1 år sedan som vi blev tillsammans och han frågade "vill du bli min flickvän?" hihi..ja nu fick ni lite update i alla fall. <3

///


Hi cuties! I just wanted to say heeei and give you some update! I hope everything is good with you guys! With me, everything is fine! I feel like my focus hasn't really been on my blog, sooo that's why I feel like I should write a little bit now (even if it's late). I understand that some of you want me to update more about the life in Nice and etc. And I will try! But right now everything feels so normal for me. The life in Nice. So I just forget to update about how it is to live here, because yes - it's just normal for me now!

Aaanyways..something that you might didn't know is that I am meeting A again. We "broke up" but others say that it was more like a pause..heh. I don't really know myself. The day after we broke up and I moved to a friend (I lived at a friends place before I moved to my appartement) he called me and we talked. I have only heard him cry twice, and that was one of the times.

I don't know if I want to open myself up to much on the blog. I don't know who will read and so on. But yes I do love him, yes I am in love with him, yes we talk a lot about the future and about living together again. And yesterday it was 1 year ago since I met him, and soon it will be 1 year since we have been together and he asked me "Do you want to be my girlfriend?" hihi..yes so now you got some update anyways.
Kvällens himmel <3

///

Tonight's sky <3


Comments

Popular Posts