TUESDAY 25THHej på er! Har ni sovit gott? Jag har sovit gott, men det är väldigt varmt väder så ibland är det svårt att somna faktiskt :P

Idag är jag väldigt exalterad för jag har köpt säng till min lägenhet!! Yeey..hahah. Jag vet, jag har bott här i typ snart en månad och har sovit på en madrass (alltså en väldigt stor och skön och så..) men det är ju skönast med en säng! Det kommer vara en man som kommer hjälpa mig att bära upp sängen så jag är väldigt glad över att få detta fixat! :D

///Hi guys! And good morning! Did you have good dreams and slept good tonight? I slept good, but it's very hot weather now so some times it's impossible to fall asleep. :P

Today I am very excited to get a bed for my place!! Yeey..hahah. Yes I mean, even if I soon have lived here for like 1 month, I still sleep on a matress (very big one), so I guess it's really time to get that bed ;P I will have a man that will help me to carry it up for me! So I am soo happy to get his fixed!

Comments

Popular Posts