TO BE AWAY FROM FAMILY AND FRIENDS


Jag ska ju inte ljuga och säga att det alltid varit lätt för mig att bo här i Nice. Har stött på mycket svårigheter och problem (som ju alltid har fixats!). Men det har också varit svårt ibland att bo här och vara ifrån familj och vänner. Jag känner det nog mest faktiskt nu. Tidigare såklart också, men vääldigt mycket nu. Kanske för att nu var det ett bra tag sedan jag var i Sverige. Förra året åkte jag dit två gånger på 6 månader, och plus att mamma kom hit också. Men nu var det ett tag sedan..jag antar att det kommer vara såhär ibland. Ibland kommer jag inte ha tillfällen till att resa till Sverige. Ibland kommer min familj och mina vänner i Sverige inte kunna komma hit. Så jag förstår ju att det kommer vara tufft ibland. Speciellt kanske nu såhär i början. Jag har några få nära vänner här som jag är så tacksam över att ha vid min sida. Men ofta så händer det också att jag får vänner, men sen väljer de på ett eller annat sätt att flytta hem till sin familj och vänner där dom kom från. Ja, eller så stannar vissa här bara någon månad för studier och flyttar sen hem. Och det är tråkigt såklart, jag är ju här för att stanna. Och jag förstår att det kommer vara svårt. Det gäller liksom att vara stark, och vill man någon så fixar allt sig!<3


///

I won't lie and say that it always have been easy to love here in Nice. I have had a lot of difficulties and problems (it has always been fixed!). But it has also been so hard to be so far away from family and my friends in Sweden. I feel it a lot right now. Before also ofcourse, but a lot more now. Because now it has been such a long time since I was in Sweden actually. Last year I went to Sweden two times in six months, plus that my mum came to Nice. And now it ws a while ago...I understand that it will be like this sometimes. It will not be easy to live far away from family and friends. Sometimes you will miss it a lot. But sometimes you just have to be a little bit stronger. I also want to say that, I am so blessed to have my friends I have here now. But it's hard sometimes, because sometimes I get friends, and then they decide to leave..you know, maybe they are only here for studies for a few months and then they go back home. And it's difficult actually (im happy for all the good memories with these people tho). I'm here to stay. So I understand it will be difficult sometimes. And I mean, I want this so badly so it will be ok <3Comments

Popular Posts