THURSDAY

Hej!! Alltså jag ville nu bara göra ett inläägg nu och bara säga - jag ska börja skriva på svenska igen på min blogg. Jag tycker det är det mest logiska och naturliga för mig att skriva på svenska. Sen så pratar jag mycket franska samt engelska här i Nice. (Så det blir ju på ett sätt naturligt att skriva på engelska men ändå..ni fattar..!) Så yes box! Förvänta er att det ska bli bättring och också på svenska. Jag har som sagt haft denna blogg i 6 års tid, och jag vill fortsätta med att skriva på svenska såklart! <3

///

Hi guys!! This is mostly a post for my swedish readers. I mean, I am all the time writing in only english now on my blog, but I will start to also write in swedish again. I have had this blog for 6 years (probably more?) and I have been working A LOT on this to make it grow. And from the beginning I oly wrote swedish, so it feels good to start writing in swedish also! <3

Comments

  1. jaa svenska! :D Önskar bara att du skulle göra svenska vloggar också :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts