GOODMORNING SATURDAY
Godmorgon på er! Tidigt upp idag blev det! Vaknade vid 7-tiden och gick ut och sprang på promenaden. Sen till matbutiken precis mitt emot här där jag bor för att köpa frukostgrejer! Ska bli brunch här hos mig och jag inväntar Marion <3 så kul att ha henne på besök! Vi ska även ut ikväll i Monaco. Länge sen jag var ute i Monaco nu..!! Vi var ju typ där heela tiden för ca 3 månader sen...(?) :* så nu blir det brunch snart, sen stranden och jag måste fixa en del grejer. Och ikväll ut för middag och någon drink! Kul! <3

///

Goodmorning! I was up early today! I woke up arround 7 o'clock and went out for a nice run. And then off to the foodstore right across where I live to buy some breakfast things. We will have brunch at my place so I am waiting for Marion to come here <3 So happy to have her here! We will also do things this evening which will be fun! So now it's brunch soon, and then beach and dinner tonight I think! <3


Comments

Popular Posts