MY BIRTHDAYBeautiful flowers, champagne, presents and a cute little muffins I got from my mum as a present when I turned 21! <3


///

Fina blommor, champagne, presenter och en söt liten muffins som jag fick av mamma i födelsedagspresent! Gud! Jag är ju 21 nu..! <3

Have bearlytalked about what I did on my birthday! I turned, as I said 21, April 3, and my mother was also his birthday April 1! So we celebrated together! On my birthday we ate breakfast at the hotel, and then it was off to the airport when I went, with my boyfriend, to Venice and my boyfriend and I waved to my mother who went home to Sweden! And we had it besides great in Venice! <3

///

Har ju knappt berättat om vad jag gjorde på min födelsedag! Jag fyllde ju som sagt 21 den 3 april, och mamma hade även sin födelsedag den 1 april! Så vi firade liksom tillsammans! På min födelsedag åt vi hotellfrukost, och sen bar det av mot flygplatsen för då åkte jag och min pojkvän till Venedig och jag och min pojkvän vinkade av min mamma som åkte hem till Sverige! Och vi hade det förövrigt jättebra i Venedig! <3

Comments

Popular Posts