MONDAY 11 APRIL!Hej på er sötisar!! Sitter just nu i skolan och pluggar lite! Satt här med vännerna en stund, fikade, pratade, skrattade och nu passar jag på att blogga lite! Alltså jag ber såååå mycket om ursäkt, för jag har KNAPPT uppdaterat min blogg alls senaste veckan..?! Min mamma kom till Nice, och sen åkte jag och min pojkvän till Venedig i Italien och stannade där fyra dagar...men håll i er! Massa update och bilder ska komma nu! Även lite videos <3 puss på er! Är det bra med er? Här är vädret förövrigt såå härligt..kan gå i kjol/shorts utan att frysa.. :)))

///

Hi guys!! Sitting in school right now and I am studying a little! I was sitting here with my friends a while, ate, talked and laughed! And now I am just taking a moment to update my blog for you <3 I am sooo very sorry, because I haven't been bloging to much this week..my mum came last weekend, and then me and my boyfriend went to Venice in Italy for four days..but hold on! A lot of pictures are coming! And some videos <3 kiss! Is everything good with you guys? The weather here is awesome..I can go in shorts and in skirts without freezing allready! <3 

Puss!

///

Kiss!
Älskar min jacka från Mango!


///

Love my jacket from Mango!


Comments

Popular Posts