LADURÉE
En av presenterna som jag gav min mamma i födelsedagspresent! En fin liten nyckelring med tre berlocker, från Ladurée som jag köpte när jag var i Cannes! Saken var att nä jag och mamma var i Paris första gången, 2014 tror jag..(?) så köpte vi varsinna nyckelringar med eiffel tornet, men de gick sönder så nu ville jag ge mamma en ny fin nyckelring! Vill nästan köpa en till mig med..! Så söta! xx, Mich

///

One of the gifts I gave my mother for her birthday! A nice little key ring, from Ladurée that I bought when I was in Cannes! When me and my mum was in Paris for the first time, in 2014, I think .. (?)  we bought key rings with the Eiffel Tower, but they broke so now I wanted to give my mom a nice new key ring! Almost want to buy one for me ..! So cute! xx, Mich

Comments

Popular Posts