HÔTEL DE SUÈDE, NICEWhen my mother was here a week ago and visited, we stayed together at Hotel de Suede here in Nice. Like 5 minutes from where I live haha..but I felt good to stay in a hotel with my mum! The apartment I live with my boyfriend is kind of a two-room apartement but with open-plan area. So then I let my oyfriend stay alone over the weekend and so me and my mum have it cozy in the hotel and eat breakfast at the hotel! However, the breakfast was not so great, and wi-fi wasn't that good. But I loved our room! So great! And so we had a private balcony! Wiho! I will easily stay there more times. Despite bad wi-fi, hahah! :*

///När min mamma var här för en vecka sedan och hälsade på så bodde vi tillsammans på Hôtel de Suéde här i Nice. Typ 5 minuter från där jag bor haha..men det kändes härligt att bo på hotell med mamma! Lägenheten jag bor med min pojkvän är typ en tvåa men med öppen planyta. Så då lät jag killen få bo själv under helgen och så fick jag och mamma ha det mysigt i hotellet och käka hotellfrukost! Dock var frukosten inte så jättebra, och wi-fi'et funkade dåligt. Men jag älskade vårat rum! So stort! Och så hade vi en egen balkong! Wiho! Kommer LÄTT bo där fler gånger. Trots dåligt wi-fi, hahah! :*Comments

Popular Posts