21! ♥21 idag! Det känns verkligen helt fantastiskt. 21. Det låter coolt. Och bra liksom. Moget. Och inte bara att det låter bra och coolt, jag KÄNNER mig väldigt mogen och vuxen (samtidigt som jag är ett barn bara, haha). Jag är idag glad att spendera morgonen med min mamma innan hon flyger, och kvällen med min pojkvän! Jag och en kompis i skolan ska även styra upp en utgång här i dagarna, för hon fyller nämligen också år nu i april! x, Mich

///

21 today! It's really quite amazing. 21. It sounds cool. And good as well. Mature. And not just because it sounds good and cool, I feel very mature and adult (while I am only a child, ha ha). I am now happy to spend the morning with my mom before she flies back to Sweden, and the evening with my boyfriend! Me and a friend in school will also go out some day here in the days before she turns 22 this April! x, Mich


Comments

Popular Posts