TUESDAYHej på er finisar! Alltså jag måste bara säga, att det är väääldigt sällan som jag skriver blogginlägg som jag publicerar direkt. Där jag liksom skriver lite mer "här och nu". Jag tidsinställer vääldigt ofta mina blogginlägg för två veckor framåt. Men jag känner att det kanske blir lite roligare att skriva såhär direkt?

Huur som helst...idag hade vi skola från 13 till 16 gick superbra! Just nu håller vi på och lär oss "que", "qui" och "dont" detta gick vi redan igenom när jag studerade med EF förra sommaren. ;P men det är svårt...!fast franskan går bra. Nu pratar jag flytande franska varje dag och det känns skönt. Så jag och en kompis som går i min klass är redo för att söka jobb här nu till våren/sommaren. I höst ska det nog till att pluggas! Och så har jag och en vän idag bestämt oss för att "teama-upp" för att ha lite mer photoshoots! Spännande saker som händer..! xx, Mich

///


Hello cuties! I just have to say, it's not very often that I write blog posts that I publish directly. Where I am writing a bit more "here and now". I time schedule my posts often on my blog posts for two weeks or so. But I feel that it might be more fun to write like this right?

Anyways ... today we had school 13-16 o clock and it went great! Right now we are learning us "que", "qui" and "dont" this we went through when I studied with EF last summer. ; P but it's hard ...! The French are going well. Now I'm talking fluent French every day with my friends in school and it feels good. So a friend and I  are ready to apply for a job here for the spring / summer. This fall we will probably study! And so today also I and a friend decided to "team-up" to have little more photoshoots! Exciting things happening ..! xx, Mich

Comments

Popular Posts