SUNDAYIdag har jag haft en lugn och härlig söndag! Vaknade upp och gjorde VÄRLDENS godaste ägg-omelett, med lax som jag stekte med vitlök och lök. Och sen en god sallad till det! Sov ut läänge idag, då jag gick och la mig rätt sent inatt, hade en fin lördag igår och umgicks med vänner. Jag och killen var ute i stan och tog en kaffe. Och sen har jag vilat här hemma, och så pratade jag med killens kompis flickvän i telefon i nån timme, så härligt. Är så glad att jag och hon är bra vänner! <3


Förövrigt mår jag bra. Jag och min pojkvän har haft en liten svacka senaste veckan, men nu börjar det gå lite bättre för oss! haha..alltså relationer är jag ju typ sämst på förövrigt faktiskt. Men så jag är glad att det är bättre nu i alla fall!x

///


Today I had a nice and calm Sunday! Woke up and made the world's most delicious egg omelette with salmon that I fried with garlic and onion. And then a good salad to it! I slept really looong today, I went to bed quite late last night, had a nice Saturday yesterday and socialized with friends. Me and A was out of town and took a coffee. And then I have been resting at home, and so I talked with the guy friend's girlfriend on the phone in some hours. I'm so happy that I and she are good friends! <3

Besides, I feel good. My boyfriend and I have had a bad time last week, we argued etc. but now it starts to go a bit better for us.. haha.. relationships, I'm the worst in it actually. But I'm glad that it's better now, anyway! x

Comments

Popular Posts