SATURDAY!Hej på er! har ni det bra? Med mig är det toppen! Lördag och helg, skönt! Har haft en härlig dag i stan och umgåtts med vänner. Och nu är jag hemma, lyssnar på Ed Sheeran, dricker kaffe och skriver lite! Ska strax börja göra mig redo för att gå ut och träffa kompisar vid åtta! Så det blir middag ihop, kul! Har det förövrigt sjukt jobbigt just nu. Så mycket som händer, och känner mig sjukt ledsen bara. Men fasen vad jag är glad över alla mina fina vänner jag har här. Och även för mina vänner i Sverige. Vill verkligen att ni - alla mina vänner, ska veta hur enormt tacksam jag är för att ha er <3 x, mich

///

Hello! are you having a good time? With me it's great! Saturday and weekend, nice! Have had a lovely day in town and spent time with friends. And now I'm at home, listening to Ed Sheeran, drinking coffee and writing a little! Will soon begin to get ready to go out and meet friends at eight! So we will have dinner together, fun! I am anyways feeling really bad and sad right now. So much is happening, and I feel just sad. But I'm glad I have all my friends. And also for my friends in Sweden. Really want you to know - all my friends, to know how enormously grateful I am to have you <3 x, mich


Comments

Popular Posts