MONDAYHoppas att ni haft en superbra dag! Min dag var superbra! Jag var i skolan, umgicks med vänner och sen så skulle vi ha åkt och kollat på en lägenhet men det blev inte riiktigt som vi ville. Då killen som hade lägenheten inte verkade helt seriös, så vårat letande fortsätter! Var och fikade, gick runt i stan och sen så har jag mest varit hemma och bara vilat, gjort läxor med mera. Pratade med en tjejkompis i telefon ett tag, supermysigt! Och nu ska jag gå och pussa på min pojkvän och kolla på en film innan jag går och lägger mig! Önskar er en fin kväll! x, Mich

///

Hope you had a super good day! My day was great! I was in school, hanging out with friends and then we would have gone and checked an apartment but the guy wasn't so serious, and I guess it just wasn't for us. So our searching continues! Had a coffee after school, walked around the town and since then I have been most at home and just rested, done homework and more. Talked with a girlfriend on the phone for a while, super cozy! And now I'll go and kiss my boyfriend and watch a movie before I go to bed! Wish you a nice evening! x, Mich

Älskar mina jeans från Zara och top från Pimkie!

///

Love my jeans from Zara & top from Pimkie

Comments

Popular Posts