GOODMORNING WEDNESDAYHej på er sötisar! Idag börjar skolan klockan 13 för mig. Så just nu håller jag på och gör mig lite i ordning, äter frukost (havregrynsgröt med jordgubbssylt..! Mmm..!!), och så kollar jag på The O.C samtidigt. Alltså jag ääälskar den serien. Har redan sett klart den, men ville verkligen kolla på den igen så så fick det bli!

Efter skolan blir det middag med ett par vänner, mysigt! Önskar er en fin torsdag! xx, Mich

///


Hello cuties! Today the school at 13 for me. So right now I'm making myself ready, eating breakfast (oatmeal with strawberry jam ..! Mmm .. !!), and I am als watching The O.C at the same time. I loooove the O.C. Have already finished it, but really wanted to watch it again, so I had to do it!

After school, we will have dinner with a few friends, cozy! Wish you a nice Thursday! xx, Mich

Comments

Popular Posts