GOOD MORNING!
Godmorgon på er finisar! Jag hoppas att det är superbra med er! Med mig är det kanon! Jag ska iväg på en lektion, ska dock gå ifrån lektionen en liten stund tidigare för att möta upp min mamma på flygplatsen här i Nice. Är sååå taggad..!! Iiiih. Detta blev faktiskt väldigt spontant att hon kommer hit, vi pratade bara i telefonen och så bara bokade vi och det känns superkul! Imorgon är det mammas födelsedag, och på måndag är det min..! Så imorgon när hon fyller år kommer vi åka till Milano förmodligen, och på måndag när jag fyller år åker jag och min pojkvän till Paris..! Känns så himla kul! <3 

///

Goodmorning my hearts! I hope everything is good with you! Everything is good with me! I will go to my first class in school soon, but I will go a little bit earlier and meet up my mum at the airport here in Nice. I am sooo excited..!! Iiiih. This trip is really spontanous, we just talked in the phone one day and then we booked the trip just because we felt like it and it feels supernice! Tomorrow is my mum's birthday and we will probably go to Milan, and on monday it's my birthday so me and my boyfriend are going to Paris..! Feels so great <3 

Comments

Popular Posts