GOOD MORNING WEDNESDAYGodmorgon på er! Kikar in för att önska er en suuperfin dag! Idag har jag skola från 11 till 13. Sen har jag en HEL del saker osm jag måste ta tag i! Bland annat gå en sväng i stan för att kolla efter en present till mamma, gå till biblioteket och lämna böcker, skicka in ansökan för ett test som jag ska göra i maj (franska test), och lite mer saker innan jag träffar en tjej för middag! Önskar er en superfin dag!

///

Good morning to you! Peeking in to wish you a lovely day! Today I have school from 11 to 13. Then I have a lot of things OSM I have to grab! Among other things, walk around the town to look for a gift for mom, going to the library and give books, submit an application for a test I do in May (French test), and some more things before I meet a girl for dinner! Wish you a super nice day!


Comments

Popular Posts