FIVE HINGS ABOUT ME
- Det värsta jag vet är att ha ett stökigt rum eller bo i ett stökigt hem, får verkligen panik om det är stökigt, haha. Så jag måste städa DIREKT då. 

- Skulle inte kunna säga att jag är beroende av kaffe, men en kaffe latte då och då är såå gott. Med sojamjölk! (Josefin som lärde mig dricka soja och oh my det är så gott) Så har jag vägarna förbi Starbucks så blir det kaffe latte!

- Jag klarar verkligen inte av att ha långa naglar. Eller jag har i och för sig nästan aldrig haft det så jag kan inte riktigt säga något, men jag känner bara att det inte är min grej. Har nästan aldrig nagellack heller...

- Om jag skulle få välja en materiell sak som jag inte kan leva utan så är det absolut min dator, har såå mycket saker i datorn att jag vet inte vad jag skulle göra utan den. Som bilder, dokument med mera. Telefonen kan jag vara utan, och jag var ju utan den här i Frankrike i typ tre månader såatteeee...jodå

- Jag skulle absolut aldrig kunna tänka mig att jobba på till exempel kontor eller liknande. Jag älskar att vara kreativ och skulle aldrig kunna leva utan att få kunna vara det.

///


- The worst thing I know is to live in a messy room or in a messy appartement. So I have to clean DIRECTLY if it's messy

- I can't say that I am addicted to coffee, but a latte sometimes is sooo goot. With soymilk! (Josefin teached me to drink it and oh my it's so good)

- I really can't have long nails. Or..I haven't really had that, but I don't think it's my thing. I have almost never nailpolish either...


- If I have to select one electonic thing I can't live without, I have to say my computer, I have so much things in it that I just don't know what to do without it, and I mean - I CAN live without my phone (ha ha, I did it for three months here in France last year)

- I would never want to work in an office or something like that. I love to be creative, and I wouldn't be able to live without it.Comments

Popular Posts