FEELINGS RIGHT NOW

Jag ska vara lite ärlig och bara lätta på hjärtat lite. Alltså fy fasiken vad det är svårt att få ett förhållande att fungera asbra hela tiden? Och jag är sån som hela tiden tänker att en relation måste vara perfekt hela tiden. Och så är ju absoluuut inte fallet! Förhållanden går lite upp och ner. Det måste jag verkligen intala mig själv.

Mitt förhållande till min pojkvän är bra och stabilt. Samtidigt så kan jag känna att ibland hamnar vi i svackor, jag kan till exempel bli grinig över något eller så kan han bli det sen blir man kanske lite sur på varandra och sen kanske det känns dåligt i ett par dagar. Det är astråkigt när sånt händer. Eller som just nu, jag är i en tid där jag behöver/vill/måste tänka på mig själv. Och jag fokuserar mycket på mig själv, och då kan förhållandet kännas lite sådär. Det känns jobbigt just nu att inte spendera så mycket tid med varandra. Men så kan det väl kanske inte vara heller..vi bor ju ihop sedan 7 månader tillbaka ungefär.

Det är bara verkligen så mycket som händer i mitt liv just nu, och jag känner bara ahh behöver skriva av mig lite! Detta blev SÅ luddigt men jag kommer börja skriva lite mer såhär om privata saker tänkte jag. Så hoppas ni inte blev helt förvirrade! Jag om min pojkvän har det ba och vi älskar varandra såå mycket, men ibland har man ups and downs! x

///

I'll be a little honest and just relax the heart a little. It's so difficult to get a relationship to work good all the time. And I'm like that all the time thinking that a relationship has to be perfect all the time. And then of course that's not the case! Relationships goes a bit up and down. I have to really tell myself.

My relationship with my boyfriend is good and stable. At the same time, I can feel that sometimes we end up in bad times, I can for example be grumpy about something or he can be that, and then you become perhaps a little angry at each other, then maybe it feels bad in a few days. It is sad when stuff like that happens. Or like right now, I'm in a time where I need / want / need to think about myself. And he also. And I focus a lot on myself, and then the relationship feel a bit like that. It feels bad right now to not spend as much time with each other. 


It's just really so much going on in my life right now, and I feel just ahh so I just had to write a little text! This was so messy but I will start writing a little bit more like this about private things, I thought. So hope you did not become totally confused! We love each other sooo much, but sometimes you have ups and downs! x


Comments

Popular Posts