WEDNESDAY


Hey you guys! I had a great day today! I woke up at nine, but I continued sleeping because I felt like, I mean, I have a vacation and I really want to sleep and feel rested the next week. So I slept to 12, ate breakfast, went out to buy some food and medicing for my bo who is sick home. Then I met a friend and now I have been sitting in the library and studies some french! Feels good! I will go home soon, prepare some food (probably chicken, sallad and some fries to that) and watch a movie or a serie! I started watching the Pretty Little Liars but I don't really know what I think about that serie. :( do you have a tip on some other serie? I feel like watching a criminal movie serie?! Maybe Mentalist or something! So hit me with your best tips!

///

Hej på eer! Har haft en toppen dag idag. Vaknade vid nio med somnade om, jag har ju en veckas lov nu och jag känner bara att jag borde vila ut och sova denna vecka. Så jag sov ut till tolv, åt frukost, gick ut och handlade mat och lite medicin till en sjukling här hemma. Sen träffade jag en vän och nu så har jag suttit och studerat franska ett tag! Känns bra! Ska hemåt strax, laga lite mat (blir nog kyckling, sallad och pommes) och kolla en film eller serie! Har börjat kolla på Prettly Little Liars, men ärligt så vet jag inte om jag tycker att den är så bra :( har ni tips på någon serie? Jag känner nog för att kolla någon kriminalserie!? Typ investigate och sånt. Haha, tappade det svenska ordet. x


Comments

Popular Posts