THURSDAY
// Kappa - Zara, Byxor - H&M, Väska - Michael Kors //

Yesterday I went shopping a little bit after school. Bought some nice things that I will show you later..! And now I am soon going to run to Mango to look at a jacket I tried yesterday. It was soo nice but I was unsure if I should buy it or not, so let's see today shall we! Then I have school, and tonight I have datenight with my bobo! Wish you a good day! xx Mich

-

Igår blev det lite shopping i stan efter att ha slutat skolan. Köpte några fina plagg som jag ska visa er sen..! Och nu ska jag även strax rusa iväg till Mango för att kolla på en jacka som jag testade igår. Den vad såå fin men kunde inte riktigt bestämma mig om jag skulle handla eller inte, så idag får vi se! Sen blir det skola för min del och date ikväll med min fina kille! Önskar er en superfin dag! x Mich


Comments

Popular Posts