Michelle-Mariolina, 22 years old, Swedish/Estonian girl living in Nice, France. Business student in Monaco. Coffee lover and creative! x

Post Top Ad

PIMKIESedan jag såg Adidas skorna med blomprint på så blev jag helt kär..!! Ville verkligen ha skor med blommor på, så himla sött! Så förra veckan när jag var med ett par vänner i stan så och promenerade på Avenue Jean Médecin och såg dessa skor i Pimkie, så var jag tvungen att slå till..!! Visst är de söta? Pimkie är förmodligen min absoluta favvobutik här i Nice, x, Mich

///

Since I saw the Adidas shoes with flower print on, I was completely in love .. !! Really wanted to have shoes with flowers on, it's so sweet! So last week when I was with a few friends in town and walked on Avenue Jean Medecin and saw these shoes in Pimkie, I had to strike .. !! Aren't they cute? Pimkie is probably my absolute fave shop here in Nice, x, Mich

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Post Top Ad

My Instagram