OFF TO..
// I'm in heaven of bags..! In Galeries La Fayette in Nice //


Älskar min nya topp som jag köpte hos Zara i veckan! Visst är den fin? (den på första bilden). Det blev dock inte så mycket shopping i torsdags när jag var ute i Nice. Så idag ska jag och en vän till Polygone Rivera, i Cagnes-Sur-Mer (?) har jag för mig att det ligger. Så vi tar tåget dit vid klockan ett! Då blir det lunch och att kolla runt lite! xx Mich

-

I love my new top from Zara that I bought this week! I love it! (the one on the fist picture). I didn't shop a lot this thursday when I was out in Nice. So today I will go with a friend to Polygone Rivera, in Cagnes-Sur-Mer (I think it is in there, don't remember). So we will take the train there at one o'clock! Have some lunch and look arround! xx Mich


Comments

Popular Posts