BLOGING FROM A NEW PLATFORM

A new chapter in my life has started. A new chapter with a lot of new things going on.

For about half a year ago I moved to Nice in France. And after that, a lot of things has changed in my life. And for that, I also think I should upgrade a little bit! By actully changing my blogportal. A lot will look kind off the same for you guys, but for me it's totally different right now. I will get used to it, don't worry. So this means that I will leave my old blog behind. It's so much joy in my old blog. But also a lot of bad things and memories, that I just don't want to carry with me anymore. I will see how I will do in the future. Maybe I will bring my old blogpost to this new blog..we'll see. Anyway. Welcome to a new chapter of my blog and life, xx Mich

-


Ett nytt kapitel i mitt liv har börjat. Ett nytt kapitel med mycket nytt som händer!

För ungefär ett halvår sedan flyttade jag till Nice i Frankrike. Och efter det har mycket i mitt liv förändrats. Och med detta vill jag även säga, att jag känner att jag behöver uppgradera lite! Met att faktiskt byta bloggportal och stå mer på egna ben med bloggen. För er ser mycket ut som densamma med bloggen, för mig är allting nytt. Men jag kommer vänja mig! Detta betyder alltså att jag lämnar min gama blogg bakom mig. Det är så mycket minnen i den, dåliga som bra. Vi får se om jag bara helt struntar i att importera in gamla bloggen hit, eller om jag gör det ändå senare. Vi får se! Hur som helst, välkommen till ett nytt kapitel i mitt liv och min blogg, xx Mich

Comments

Popular Posts