MY LACOSTE


Here you have some better pictures of my Lacoste bag that I bought last week! I really love it. It's sooo nice. I was looking for a bag that I could have to school, but also for just a everyday-bag, when I just don't want to get really dressed up but still want to look cool. Haha. So this one is simply perfect! I bought the little one. I think it's supercute. :*

///

Här har ni bättre bilder på min Lacoste väska som jag köpte förra veckan! Jag älskar den verkligen, tycker den är sååå fin. Jag var ute efter en väska som jag framförallt kan ha till skolan, men också till vardags om jag bara vill "slänga på mig något" och inte riktigt vill klä upp mig men ändå vill se cool ur. Haha. Så denna är perfekt! Jag köpte den lilla varianten, tycker den var superfin :* 

Comments

Popular Posts