MY DAY IN PICTURES


This blogpost was supposed to come up on the blog this thursday, buut it comes now anyways! So here you have a few pictures from (half, haha) of my thursday! 

///


Det här blogginlägget skulle egentligen ha kommit upp i torsdags, meen den kommer nu i stället! Så här har ni ett par bilder från min (halva, haha) torsdag! 


...I woke up with the sun shining! It was so amazing. The weather here at the Riviera has been kinda bad the last three weeks (ok, some days it has been sunny). But it felt so good waking up with this clear blue sky and lovely weather! :*

///

...Morgonen började med strååålande sol. Alltså gud vad häligt. Vädret här på Rivieran har verkligen SUGIT de senaste tre veckorna typ (ok, vissa dagar har det varit soligt). Hur som helst så var det härligt att vakna upp med detta väder! :*I woke up before my bobo so I made us some avocado sandwishes! Ciabatta with avocado, tomatoes, some olive oil, salt and pepper. Yumm. And some tea and juice to that! x


///

Jag vaknade innan min pojkvän så jag fixade två avokado mackor åt oss! Ciabatta med avokado, tomater, lite olivolja, salt och peppar. Alltså jag ääälskar avokado på macka. Så jäkla gott. Och så drack vi thé och juice till det! xAnd then after some breakfast we went for some shopping. I bought a bag from Lacoste. It was a present from my mum <3 thank youu <3 

///

Och så gick vi runt och shoppade lite, jag köpte mig en väska från Lacoste. Som var en present från min mami <3 taack <3 Just walking with my Lacoste lalala

///

Obligtorisk bild på bagen
At Rue Alphonse Karr you will find a lot of good shopping. Only brand stores. You can find Odd Molly, Michael Kors, Maje, Lacoste etc etc..

På Rue Alphonse Karr hittar ni massor med shopping från olika märken. Finns bland annat Odd Molly har jag sett, Michel Kors, Maje, Lacoste med mera med mera..Don't know who is the most shopaholic here..;p ok, it's probably me..and I have also more at home in Sweden..hehe.

///

Vet inte vem som är mest shopaholic här hemma, haha..:p det är nog jag tro jag..min pojkvän har redan sååå mycket kläder att det är sinnes. Fast vi har nog lika mycket, och ändå så har jag ännu mer kvar hemma i Sverige. Hehe. My lovely Valentines day flowers from my bo! <3

///

Min fina alla hjärtans dags blommor från bo! <3 


....

and that was half of my thursday, because after this I went studying french and I just forgot to take more photos, next time you will het a whole day of photos! :*

///

och det var halva min torsdag, för sen gick jag och pluggade franska och jobbade bara, nästa gång ska ni få en heeel dags bilder! :*

Comments

Popular Posts