MORNINGSGodmorgon! Eller ja man kanske ska skriva hej bara, haha. Klockan är ju redan ett..! Nej men jag sov verkligen ut idag, kände att jag behövde det verkligen, superskönt! Har ni haft en bra helg? Min helg var toppen! Så idag blir det bara att vila, så att jag är pigg till imorgon och en ny skolvecka!

Mååste bara säga en sak, förra veckan var jag och A och storhandlade, och då köpte vi med oss Aopro Soja "Coco Chocolat". Den var sååå god. Äter den med frukostflingor och det passar verkligen! Mums!

///

Goodmorning! Or maybe I should just only say hello, haha. The clock is allready one..! I really slept long today and it feels supernice! Did you have a good weekend? Mine was perfect! So today I will just only rest, so that I will not be tired tomorrow for school!

I just have to say one thing, last week me and A went shopping groceris, and then we bought Alpro Soja "Coco Chocolat". It was sooo good. I eat it with cereals and it really is good! Yum! 


Comments

Popular Posts