DREAM DESTINATIONSFor this year I have two dreamdestinations / two destinations on my bucketlist and first out is Paris! - and yes, I have been to Paris before a couple of times. But it will always be my dreamdestination really! Paris is amazing. So we are thinking about going there in april, there is sooo cheap tickets to Paris from Nice. So it's totally worth it!

///

För detta året har jag två drömresemål/två resemål som står på min bucketlist och först ut så är det Paris - och ja jag har varit i Paris ett par gånger innan. Men det kommer fortfarande alltid att vara mitt drömresemål verkligen! Paris är helt fantastiskt. Så vi funderar på att åka dit i april, finns sjuukt billiga flygbiljetter dit från Nice, så det är helt klart värt att åka dit..!Next out - Milaaan. Milan seems amazing, and from Nice you can take the train really easy so I don't know actually why I haven't gone before..! But I will absolutely do it this year / before the summer! It would be amazing.

Do you have any dream destinations?

///

Näst ut - Milaaanooo. Milano verkar fantastiskt, och från Nice så kan man ta tåget jätteenkelt. Så jag vet faktiskt inte varför jag inte gjort det tidigare ?! Men jag ska absolut göra det år 2017 / innan sommaren! Det vore fantastiskt.

Har ni några drömdestinationer?


Comments

Popular Posts